Tuesday, November 27, 2012

Peplum Giveaway by Nadnod Azizan

.
1 comments




readmore »»

Thursday, November 8, 2012

Sejarah Yang BeRulang 20 Mei 2012

.
2 comments


Salam...
dengan ini saya mengumumkan saya dengan rasminya seorang pemegang ijazah sarjana muda perakaunan dengan kepujian..hehehe....
Setelah berhempas pulas selama 3 tahun di Melaka yg sgt bersejarah tu, penat lelah tu dh terbls dgn skrol itu..yeeey.....
alamak...gambo xde la plak nk tempek...
nengok je la apa yg ada pon (padehal xde sape pon tgk blog aku melainkan angah tu pon klu perasan,haha


muka bese la..mesti la skema...hahaha...


ahahahahah.....cite basi...tetibe jek ada dlm ni...

readmore »»

haissshhh.....

.
0 comments

keje x rajin mana...stress jek yg lebih....
pastu tido manjang.....
macam mana la nk siap proposal den ni...
macam mana la nak defend nnt...waaaa........

readmore »»

Wednesday, April 25, 2012

empat bulan 2 kali...

.
0 comments

nmpk sgt aku ni xde jiwa berblog2 ni sume....ni bru yg kedua utk tahun ni...hahaa....memang hebat la....

waaa....otak ingt mkn je....
xde idea la nk ngarut apa kat sini...yg penting skang ni aku bosan yg teramat sgt....waa....ingt boleh berenti and balik kmpung dh ujung bulan ni, bos plak suruh smbung lg sebulan....pospon la program aku nak masuk kelas memandu SEMULA ok....

readmore »»

Wednesday, February 15, 2012

kembara sarjana muda....!!!!

.
2 comments

hhaaaaa....mcm penah dgr je title 2 kan kan....hehee.....

ni la yg jadi bila abeh blaja...poning den mikir nk buek apo....
nk sambung blaja ke nk keje ke????
















Hish.....tolong la...fenin....fenin.....

readmore »»
 

Followers